Whatsapp hesabını tamamen silme

Whatsapp hesabını silmek ile whatsapp uygulamasını kaldırmak arasındaki temel fark whatsapp uygulamasını kaldırdığınızda hesabınız aktif kalır ve arkadaşlarınızın listesinde yer almaya devam edersiniz, ödeme bilgileriniz saklanır ve uygulamayı yeniden kurarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Whatsapp hesabını sildiğinizde  ise

  • Arkadaşlarınızın whatsapp listesinden silinirsiniz
  • Tüm whatsapp gruplarından silinirsiniz
  • Mesaj geçmişiniz silinir
  • Ödeme bilginiz silinir
  • Hesabınız whatsapp üzerinden tamamen silinir

Whatsapp hesabını silme işlemi geri alınamaz.

Şimdi farklı modellerde whatsapp hesabını tamamen silme yollarına bakalım

Android telefondan whatsapp silme

Resimlerde gördüğünüz gibi

  1. Whatsapp’a girin
  2. Menü
  3. Ayarlar
  4. Hesap
  5. Hesabımı sil
  6. Telefon numaranızı girip hesabımı sil demeniz yeterli.

whatsapp-hesap-silme-545x300 whatsapp-hesap-silmek

iPhone’dan whatsapp silme

  1. Whatsapp’a girin
  2. Ayarlar
  3. Sohbet ayarları
  4. Gelişmiş
  5. Hesabımı sil
  6. Telefon numaranızı girip hesabımı sil demeniz yeterli.

iphone whatsapp silme

 

Yorumunuz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Lisanssiz Guzel Hosting Cache Sistemi - Cache Devredisi